Odhalení Sci-fi série!

Publikováno: 3. 5. 2022

Sci-fi se blíží!

Dámy a pánové, čtenářky a čtenáři – je to skoro tady. Odhalení nové sci-fi série proběhne tento čtvrtek! Nejenom že si odhalíme oficiální jméno („Sci-fi“ zní dobře, ale nemá to takový šmrnc), ale zároveň si předvedeme obálku knihy, a dokonce vám ukážu krátké představení celé série! Už se opravdu nemůžu dočkat, až vám budu moct všechno prozradit!

Odhalení proběhne na začátku třetího dílu YouTube livestreamu To Si Piš, na kterém budu podepisovat kartičky do knih. Těšit se na stream můžeš už tenhle čtvrtek v 16:00.

A kdo je tenhle starý pán?

Chcete vědět o sci-fi více? Nejsem si jistý jak, ale objevil se mi tady podivný článek… Na první pohled možná vypadá obyčejné, ale skrývá spoustu tajemství 🙂

Hodně štěstí při hledání.

Podepsané knihy jsou zpět?

Ano!

Vyslechl jsem vaše žádosti a připravuji spoustu těchto parádních kartiček, které se budou vlepovat do knih. Opravdu rád bych podepisoval přímo knihy, ale vzhledem k objemu, v jakém je objednáváte, je pro mě logisticky nemožné dělat to nějak pravidelně.

Zvolil jsem design, který je vhodný jak pro Arila sérii, tak pro sci-fi anebo pro cokoliv jiného, co přijde třeba později 🙂

Odhaduji, že bude trvat zhruba měsíc nebo dva je všechny připravit.

Konec Zásilkám

Zásilka ze Stříbrného města a Zásilka ze Zlatého města jsou velmi oblíbenou položkou na našem e-shopu. Jsou to předměty z knihy převedené do reálného světa a já je naprosto zbožňuji. Aktuálně zbývá od obou pár stovek kusů dohromady, a když jsme se rozhodovali, jak budeme vyrábět další, zjistili jsme, že to rozhodně nebude tak snadné. Doobjednávání v malých počtech by výrazně zvýšilo cenu a nakoupit obrovské množství na pár let dopředu by zabralo příliš mnoho místa ve skladu.

Došli jsme k závěru, že dělat Zásilky ke dvěma knihám ročně a udržovat je naskladněné je téměř nemožný úkol. Na druhou stranu je hrozně rádi vyrábíme a očividně se vám líbí, a tak jsme přišli s elegantním řešením.

Zásilky jsou ode dneška limitované edice.

Ty, které jsou na našem e-shopu, jsou poslední k daným knihám. Jakmile letos vyjde Arila 3 nebo sci-fi 1, bude vydání knih doprovázet také vydání zásilek se sběratelskými předměty z příběhu, ale pouze v omezeném počtu. Aktuálně vymýšlíme, kolik je ideální číslo. Ke sci-fi knize vyrobíme zhruba 700 kusů, takže pokud si jeden chcete ulovit pro sebe, určitě nepropásněte vydání, které bude koncem srpna.

TLDR; Další zásilky k vydaným knihám vyrábět nebudeme, tohle jsou poslední kusy. K novým knihám budou zásilky nové, ale pouze v limitované edici.

Arila 3 je hotová!

Už jsem to zmiňoval na sociálních sítích, ale ještě jednou to zopakuji zde – Arila 3 je hotová! Právě probíhá finální revize, takže nic nebrání jejímu vydání v listopadu. Máte se skutečně na co těšit, protože Arilu a její přátele čekají opravdové zkoušky.

A malá hádanka pro Vás: Jaký je název třetího dílu Arily? Pokud jste sledovali náš Facebook a pozorně četli knihy, tak tento název můžete vydedukovat!

Držím palce, díky za podporu a těším se, až se do knih pořádně začtete!

Díky,
Radek