Arila 4: Pád temnoty – Předprodej a slevy

Publikováno: 23. 10. 2023

Temnota se blíží a čtvrtá Arila s ní!

Je mi obrovskou ctí, že vám mohu představit čtvrtý, nejnovější díl Arily, společně se zásilkou z nebeského města!

Datum zahájení předobjednávky: 23. 10.
Datum vydání knihy: 20. 11.

Zásilka z nebeského města

Příběh knihy Arila: Pád temnoty se odehrává v magickém města Raalma (čti Ra-alma), kde sídlí bohyně Aruuna a ti nejlepší Splétači v Aldolonu. Dokážou ohýbat realitu a cestovat z jedné bubliny světa na druhé, a to z nich dělá nejlepší světové cestovatele.

A pomocí tohoto balíčku se můžeš stát jedním z nich.

Odkaz na eshop najdeš zde.

Mapa Aldolonu, kompas, zápisník a pohlednice samozřejmě nesmějí chybět! K tomu si přidej krystal Aruuny a máš perfektní dárek pro každého.

A pokud si chceš vzít Aruunu s sebou na cesty, určitě se mrkni na tohle parádní tričko. Dej si ale pozor, tričko je dostupné pouze do 6. 11.! Poté se objednávky triček uzavřou, abychom měli dostatek času na výrobu a objednávky se ke všem dostaly včas.

To ale pořád není všechno…

Arila 3

S neskutečnou radostí můžu dnes oficiálně oznámit, že se brzy začne pracovat na audioknize Arila 3: Stíny Citadely! Hlas opět zapůjčí fenomenální Jitka Ježková. Nemůžu slovy vyjádřit, jak obrovskou mám radost a tímto děkuji všem, kteří si předchozí audioknížky zakoupili. Jen tak mohou vznikat ty další.

 

Obrovské slevy!

Všechny produkty Arila jsou na našem eshopu pod parádními slevami! Určitě si to nenechej ujít, do vánoc další slevy nebudou.
Akce končí s vydáním Arily 4, tedy 20.11.

Odkaz na slevy najdeš zde.

Humbook

Na závěr tady mám poděkování pro všechny, kteří dorazili na HumbookFest v Praze – neskutečně jsem si to užil, bylo skvělé vás všechny vidět, a dokonce i skvělé cosplayery!

Ano, toto je Arila a Laraem <3

Budu se na vás zase těšit příští rok.