Arila 2 je bestseller!

Publikováno: 8. 5. 2023

O můj bože, je to tady!

Už je to pár let, co píšu a vydávám knihy a každý další rok mi připadá, že je mnohem neuvěřitelnější než ten předchozí. Vždyť jen loni jsem vydal svou třetí a čtvrtou knihu, sci-fi a fantasy, do toho jsme měli dva velké srazy se čtenáři, vydání audioknihy… Šílené!

Mno, letošní rok je už teď šílenější.

Dámy a pánové, dovolte mi oficiálně oznámit, že Arila 2, Arila: Poslední hvězda, je oficiálně bestsellerem, což znamená že se jí prodalo více než 10 000 kusů! Jenom tohoto druhého dílu! Nevěřím!

 

Absolutně se přiznám, že když se Arila 1 přehoupla přes tuto magickou hranici 10 000 prodaných kopií a já tak měl na triku jeden bestseller, něco uvnitř mě mi pořád našeptávalo, že si to nezasloužím. Že tyhle prodeje jsou jen diváci z YouTube, kteří by si koupili mikinu nebo tričko, tak proč ne knihu? Výsledek prodejů byl fantastický, ale vypovídalo to vůbec něco o kvalitě knihy samotné?

No ale v případě druhého dílu…

To, že si v tuto chvíli už jedenáct tisíc z vás pořídilo Arilu 2, muselo logicky znamenat, že se vám líbila Arila 1. Neuvěřitelné, ne? Teď už tenhle můj impostor syndrom začíná lehce opadávat.

Jsem nesmírně poctěn, že vás baví číst mé knihy a prozkoumávat příběhy, které jsem vymyslel. Legendární! Beru to jako obrovskou zodpovědnost a nesmírnou čest! A proto mám obrovskou radost oznámit i další velkou novinku…

Arila 2 jako audiokniha

Paní Jitka Ježková propůjčila svůj fantastický hlas i druhému dílu Arily a já jako autor skutečně nemůžu být šťastnější. Pokud tedy neholdujete písmenkům a radši věci posloucháte, druhý díl Arily je už teď k dispozici v audioverzi ZDE!

Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří si první audioknihu zakoupili, protože právě díky vám mohl vzniknout druhý díl. Bez prodejů by to prostě nešlo, takže obrovská poklona a nekončící díky. Je skvělé dostat se ke „čtenářům“, které čtení nebaví, ale mají o příběhy zájem.

Tolik soutěží!

Tohle není ale jenom má oslava! Určitě se nezapomeňte podívat na Instagram a vyhledat si hashtag #Arila2Bestseller, pod kterým řada influencerů pořádá soutěže o knihy série Arila! Jsem strašně vděčný za jejich podporu + vy můžete úplně zdarma získat spoustu knih, takže na ně mrkněte! A hoďte jim tam taky follow, jsou neskutečně šikovní.

Slevy

Abychom tuto obrovskou událost pořádně oslavili, spustili jsme na našem e-shopu parádní slevy na celou sérii Arila. Knížky, plakáty i limitované krabičky s předměty z příběhu. Určitě si je nenechte ujít, akce trvá od 8. 5. do 22. 5.! Do všech knih jsou navíc vlepené podepsané kartičky, takže skutečně: každá kniha z našeho e-shopu je podepsaná. 

Slevy najdeš ZDE. 

 

A když už jsme u podepisování…

Chceš víc? Tak to se připrav na čtvrtek 11. 5., kdy budu na svém YouTube pořádat další díl série To Si Piš, kde sedím a podepisuji právě tyto kartičky a během toho odpovídám na otázky ohledně knih, postav a psaní samotného. Ideální chvilka na položení tamté otázky, která ti tak dlouho ležela v hlavě. Jsou střeporohové vůbec vzácní? Jakou biologii mají ločky? Kde se Arila seznámila s Hararim?

Budu se na tebe těšit ZDE!

To je ode mě pro dnešek všechno, díky za úžasnou podporu, nesmírně si toho vážím <3