Odkaz lidské rasy je tady!

Publikováno: 14. 6. 2023 | Štítky:

Odkaz lidské rasy

Vážení čtenáři, je to tady. Rok se s rokem sešel a já mám tu čest a radost vám představit další ze svých knih, a to druhý díl série Odkaz!

„Umělá inteligence ovládla svět a mimozemská invaze Gorů prolomila obranu severní fronty. Nelítostná válka nyní probíhá po celé planetě. Eled a Drey se musí postavit hrozivé mechanické nákaze a hlavně rozhodnout, co bude skutečný odkaz lidské rasy. Zachrání planetu Zemi lidé, nebo umělá inteligence? Anebo už je na jakoukoli záchranu příliš pozdě?“

Nemůžu ani slovy vyjádřit, jak moc jsem na tuto knihu pyšný. Dal jsem si extrémně záležet, aby byla zase o kus lepší než jednička, četl jsem všechny recenze, naslouchal názorům a výsledek je něco, z čeho mám obrovskou radost.

Znovu navštívit Eleda a Dreye v jejich městečku v Pustinách byla hotová radost, prozkoumat více zákoutí a konečně moct psát o tajemných projektech a ďábelských plánech Molly Griffin. Jak já jsem si tuto knihu užil! A doufám, že si ji i vy užijete přinejmenším stejně!

Třešničkou na dortu je na fantastická obálka, kterou pro mě opět ilustroval kouzelník František Sedláček, a tentokrát překonal všechna očekávání. Klobouk dolů.

Předprodej

Máme měsíc do plánovaného vydání 13. 7. a aktuálně spouštím předprodej nejen knihy, ale také doprovodného merche! Pokud si chcete čtení trochu ozvláštnit, tak si to určitě nenechte ujít! Eshop najdeš ZDE.

Tentokrát jsme si pro vás připravili tričko s logem knihy, parádní klíčenku a pořádný hrnek! To vše v limitované edici, která bude dostupná pouze v rámci předprodeje do 3. 7.! Tedy zhruba deset dní před oficiálním vydáním knihy, to abychom všechny hrnečky a trička stihli vyrobit a včas odeslat.

Křest

Zároveň bych vás velice rád pozval na křest knihy Odkaz lidské rasy! Ale… ještě ladíme data a termíny, aby všechno bylo úplně nejlepší, takže si v kalendářích rezervujte poslední týden v červenci – lokalita Praha. Více upřesním v dalším e-mailu!

Srazy jsou pro mě vždy neuvěřitelná radost a budu poctěný, když se stavíš a budeme moct pokecat. Minule vás tam přišlo tolik, že jste se málem na patro prodejny ani nevešli, ale třeba to někoho odradilo a bude více místa. Já se ničeho nebojím 🙂 Teda jen výšek, vody, pavouků… No, to je jedno…

Díky moc za úžasnou podporu prvního dílu, přeji hodně zábavy v pustinách!